Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2010

Ευτυχώς που η ΓΗ δεν σταματά να κατεβάσει τα ΒΑΡΙΔΙΑ!

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ:

Όλα τα περιεχόμενα των γραπτών στο Ιστολόγιο και στα σχόλια, αποτελούν προσωπικές απόψεις της ιντερνετικής φιγούρας που τα γράφει και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι εκφράζουν την ανθρώπινη οντότητα που κρύβεται πίσω από αυτή την φιγούρα. Προβλέψεις για μετοχές η την πορεία χρηματιστηριακών δεικτών με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την επίσημη άποψη της ιστοσελίδας www.stockstradamos.blogspot.com και του ιδιοκτήτη της . Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ' όψιν σας ότι οι τυχόν προτάσεις δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελούν προτάσεις αγοράς, πώλησης ή διακράτησης τίτλων και στο φέροντα τη πρόταση σε καμία περίπτωση δε μπορείτε να καταλογίσετε οποιαδήποτε ευθύνη. Επομένως, καμία αγορά, πώληση και εν γένει επένδυση δεν πρέπει να γίνεται βάση των γραφομένων στις σελίδες του www.stockstradamos.blogspot.com. Οι επενδύσεις σας θα πρέπει να αποτελούν αποτέλεσμα μελέτης των οικονομικών στοιχείων των εταιριών, της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας, των τυχών αποτελεσμάτων της προσωπικής σας ανάλυσης καθώς επίσης και να γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με την Χρηματιστηριακή σας εταιρία. Επίσης δέχεστε ότι όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στον παρόν ιστότοπο είναι φανταστικά. Η οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας www.stockstradamos.blogspot.com συνεπάγεται ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τούς όρους χρήσης .


Μετά από την AMD και FORD που έδωσα μόνος κόντρα σε όλους τους προβατοενημερωτές που συνέστηναν Ελληνικές Τράπεζες και καλά Ελληνικά χαρτιά.
Μετά από απόδοση στις τελευταίες 52 εβδομάδες 900% και βάααλε.
Μετά από αυτή την απόδοση παραμένουν κατ' εμένα buy.
Μετά από το Χάνειο λάθος να μην τα αγοράσετε ούτε τότε ούτε τώρα για να μην εγκλωβιστείτε ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μετά, μετά, μετά....


ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ... για μερικά -λίγα-νέα χαρτιά που θα γράψουν αποδόσεις Χαι σαν κι εμένα και όχι FAPA FTUPIES ή αλλιώς STUPIES του 38% στην μεγαλύτερη άνοδο που έγινε σε 5 μηνες από καταβολής της ΓΗΣ. Πάντως αυτοί στο ονειρικό Galactical.gr είναι απίστευτοι, ο μεν ονειρικός FAPAS FTUPAS πανηγυρίζει γιατί κατάφερε να ΜΗΝ βγάλει λεφτά -ή να βγάλει όσο ένα γκρουμάκι σε ένα μέτριο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης- σε αυτή την άνοδο, ο δε ονειρικός και υποκινούμενος από την βλακεία του Μαυροκοράκης πανηγυρίζει που δεν έβγαλε λεφτά αλλά μπορεί και τα χώνει στους βολεμένους, οι δε ονειρικοί Galactiblogers και ονειρικοί Galactiforumites πανηγυρίζουν κάθε φορά που πέφτει γιατί είναι πουλημένοι και κάθε φορά που ανεβαίνει γιατί είναι αγορασμένοι. Βρε αυτοί στο ονειρικό Galactical είναι ονειρικοί day traders που κάνουν ονειρικό trading αφού κλείσουν ΟΛΑ τα Χρηματιστήρια. Kατά τ' άλλα οι προβατοενημερωτές των ΙΕΚ είναι κατεύθυνσης οικονομικού και το ονειρικό Galactical είναι οικονομικοειδησεογραφικονουθετιστικόπαραπολιτικό-δικηγορικότεχνολογικόιατρικόlifestyle site με προβατοενημερωτές που δεν έχουν ιδέα για τίποτα από αυτά που γράφουν μια και στο ΙΕΚ που πήγαν το πληρώσαν και σήμερα κάποιοι από αυτούς που έμαθαν ανάγνωση, διαβάζουν Άρλεκιν για να ενημερωθούν και να αποκτήσουν ονειρική Παιδεία! Ευτυχώς που η ΓΗ γυρίζει με τόσους άμπαλους πάνω της!
Ευτυχώς που η ΓΗ δεν σταματά να τους κατεβάσει...