Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

Με τι καρδιά...

FORD μου να σ' αποχαιρετήσω
με τι καρδιά την AMD μου να πουλήσω
 
 
Και ρωτούσα τους αναλυταράδες πέρσι, κάντε μου μια ανάλυση στην FORD κάντε μου μια ανάλυση στην AMD ....που αυτοί.... Aυτοί παίζαν δείκτες, αυτοί θέλαν Τράπεζες τον ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ, δεν θέλαν βιομηχανία πραγματική. Φάτε ΑΕΡΑ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ? Και προσέξετε η AMD ακόμα δεν πήγε 20 δολάρια ούτε φυσικά και η FORD στα 20 δολάρια. Τί σας φαίνεται εξωφρενικό? Γιατί ζαρζαβατικά μου, ποιος στον κόσμο ΔΕΝ ξέρει την FORD και πόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι και εν δυνάμει επενδυτές  ΔΕΝ γνωρίζουν την ΕΤΕ ή την ΑΛΦΑ ή την ΠΕΙΡ ή κάτι άλλες straka strukes που έχει στο ονειρικό του χαρτοκιβώτιο ο κάθε Fapas - Ftupas.


Παρόλα αυτά μην απογοητεύεστε και η Ελλάδα έχει πάνω διότι ο μεγαλύτερος αντιδείκτης στην Ελλάδα (F-F), είναι πελαγωμένος σήμερα και έχει ανοίξει τις φτάρες του για να ακούσει την διόρθωση (τώρα γιατί δεν έχει ακούσει ακόμα καμία διόρθωση και τι τον κάνει να πιστεύει ότι θα ακούσει την επόμενη είναι στη σφαίρα της strakas strukas) και μόλις την ακούσει θα αγοράζει ώστε να ξεφορτώνουν κάποιοι στην πλάτη των προβάτων, μόνο που τώρα το πάνω στην Ελλάδα θα έχει κι άλλους πρωταγωνιστές...κασκαντέρ...stay tuned...


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ:

Όλα τα περιεχόμενα των γραπτών στο Ιστολόγιο και στα σχόλια, αποτελούν προσωπικές απόψεις της ιντερνετικής φιγούρας που τα γράφει και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι εκφράζουν την ανθρώπινη οντότητα που κρύβεται πίσω από αυτή την φιγούρα. Προβλέψεις για μετοχές η την πορεία χρηματιστηριακών δεικτών με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την επίσημη άποψη της ιστοσελίδας www.stockstradamos.blogspot.com και του ιδιοκτήτη της . Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ' όψιν σας ότι οι τυχόν προτάσεις δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελούν προτάσεις αγοράς, πώλησης ή διακράτησης τίτλων και στο φέροντα τη πρόταση σε καμία περίπτωση δε μπορείτε να καταλογίσετε οποιαδήποτε ευθύνη. Επομένως, καμία αγορά, πώληση και εν γένει επένδυση δεν πρέπει να γίνεται βάση των γραφομένων στις σελίδες του www.stockstradamos.blogspot.com. Οι επενδύσεις σας θα πρέπει να αποτελούν αποτέλεσμα μελέτης των οικονομικών στοιχείων των εταιριών, της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας, των τυχών αποτελεσμάτων της προσωπικής σας ανάλυσης καθώς επίσης και να γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με την Χρηματιστηριακή σας εταιρία. Επίσης δέχεστε ότι όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στον παρόν ιστότοπο είναι φανταστικά. Η οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας www.stockstradamos.blogspot.com συνεπάγεται ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τούς όρους χρήσης .