Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

Άλλοι ψάχνουν για το πατίνι...όταν έχουν μπροστά τους τον Χουντίνι!Στις 11/1/2010 δημοσιεύτηκε το παρακάτω:
ΕΤΕ: Πάνω από τα 20 ευρώ πάλι εις μάτην κάποιων που περίμεναν να αγοράσουν σε νέα χαμηλά.
Πηγή: http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=885072  (διάβασε τελευταία γραμμή του άρθρου)

Στις 12/1/2010 (μια μέρα δρόμο μόνο) και ώρα 14:40 στο ΧΑΑ η ΕΤΕ είναι 18,5 ευρώ αν τα κρατήσει μέχρι το κλείσιμο, ενώ εχθές το πρωί που δημοσιεύτηκε το κάθρο ήταν στο άνοιγμα 20,40 ευρώ, στο κλείσιμο 19,82... Να μη ξεχάσω το σημερινό σχόλιο για ΕΤΕ: ΕΤΕ: Δεν κατάφερε να κρατήσει τα κέρδη πάνω από τα 20,5 ευρώ στη χθεσινή συνεδρίαση τραβώντας το χαλί κάτω από τα πόδια και της υπόλοιπης αγοράς. Ερωτώ ΕΓΩ: Ποια υπόλοιπη αγορά και ποιο 20,5 εννοεί ....

Τελικά κάποιους πρέπει να τους διαβάζεις ανελιπώς για να παίρνεις την πραγματική τάση και σε βραχύ και σε μέσο και σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Πως λέμε ο Έλληνας θέλει τον Αμερικάνο του (ξεχάστε τους Γερμανούς) έτσι και το ΧΑΑ θέλει τον αντιδείκτη του! Τελικά κάποιοι προσφέρουν έργο και γι αυτό πληρώνονται αδρά...εγώ το αναγνωρίζω και τους το αναγνωρίζω δημόσια με ένα ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ! ΕΓΩ σας εμπιστεύομαι δεν ξέρω αν κάνω λάθος, πάντως σας εμπιστεύομαι!
Επαναλαμβάνω αυτό που έχω γράψει πριν ένα μήνα:
ΧΑΑ (τραπεζών) = η ΧΑρά Αγνοείτε

στο υπόλοιπο ΧΑΑ μπορεί να νιώσετε χαρά


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ:

Όλα τα περιεχόμενα των γραπτών στο Ιστολόγιο και στα σχόλια, αποτελούν προσωπικές απόψεις της ιντερνετικής φιγούρας που τα γράφει και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι εκφράζουν την ανθρώπινη οντότητα που κρύβεται πίσω από αυτή την φιγούρα. Προβλέψεις για μετοχές η την πορεία χρηματιστηριακών δεικτών με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την επίσημη άποψη της ιστοσελίδας www.stockstradamos.blogspot.com και του ιδιοκτήτη της . Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ' όψιν σας ότι οι τυχόν προτάσεις δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελούν προτάσεις αγοράς, πώλησης ή διακράτησης τίτλων και στο φέροντα τη πρόταση σε καμία περίπτωση δε μπορείτε να καταλογίσετε οποιαδήποτε ευθύνη. Επομένως, καμία αγορά, πώληση και εν γένει επένδυση δεν πρέπει να γίνεται βάση των γραφομένων στις σελίδες του www.stockstradamos.blogspot.com. Οι επενδύσεις σας θα πρέπει να αποτελούν αποτέλεσμα μελέτης των οικονομικών στοιχείων των εταιριών, της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας, των τυχών αποτελεσμάτων της προσωπικής σας ανάλυσης καθώς επίσης και να γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με την Χρηματιστηριακή σας εταιρία. Επίσης δέχεστε ότι όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στον παρόν ιστότοπο είναι φανταστικά. Η οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας www.stockstradamos.blogspot.com συνεπάγεται ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τούς όρους χρήσης .