Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

Πότε θα διορθώσουν οι Ξένες Αγορές!

Η απάντηση βρίσκεται στον αγαπητό μου αντιδείκτη!
Όπως ξέρετε διαβάζω ανελιπώς την στήλη του  διότι μαθαίνω ότι τελευταίο κυκλοφορεί από Χρηματιστηριακά βιβλία τύπου "Σας τα έλεγα εκ των υστέρων" και διότι μοιράζει λεφτά στους πιστούς αναγνώστες του (έστω αν και κανείς από εσάς δεν οφελείτε!). Σήμερα (ΕΓΩ ο πιστότατος οπαδός και αναγνώστης του) διάβασα μεταξύ άλλων χιλιάδων ναι μεν αλλά που γράφει:
...Οπότε και αν το Φθινόπωρο* λέγαμε ότι η ρευστοποίηση της τάξης του 20% θωρακίζει ένα χαρτοφυλάκιο, τώρα άλλο ένα τέτοιο ποσοστό το καθιστά ακόμη πιο απρόσβλητο....
Τυχαία πηγή: http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=890007
*Άμα ψάξω τα γραφόμενα (απλά βαριέμαι) η μόνη εποχή στον χρόνο αυτής της στήλης  είναι το Φθινόπωρο... (γελάστε εσείς!)

Σήμερα, λοιπόν είπε πουλήστε άλλο ένα 20% στο εξωτερικό !!!!! ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ο ταυρούκος βάρεσε Ισπανική υποχώρηση! Βλέπει διόρθωση στις ξένες αγορές από το Σεπτέμβριο του 2009! Πουλάει πουλάει πουλάει πουλάει πουλάει... και κάθε φορά πουλάει το 20% στο εξωτερικό κι όλο ανεβαίνουν.... Στην Ελλάδα που δεν πούλησε γιατί έβλεπε πιλάφια και παρθένες έπεσε ΦΑΠΑ 30%!!!!.  Αν αθροίσουμε τις πωλήσεις στο Εξωτερικό  βρίσκεται πουλημένος κατά 400%!!!! ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑ Βρε μήπως είναι ποιο αρκούδα από τους άλλους τους ΣΑΚΑΤΗΔΕΣ? Τίιιιιιιιιιιιιιιι? Δεν ξέρετε τους ΣΑΚΑΤΗΔΕΣ? Εμμμ γι αυτό είστε μέσα στο τραπεζικοκεντρικό ΧΑΑ και έξω από τα κέρδη! ΕΓΩ διαβάζω αυτούς που πρέπει και όπως πρέπει και ΚΕΡΔΙΖΩ! Όταν αυτός που γράφει είναι γάτα σαν τον παραπάνω φαίνεται και όταν είναι για φάπες πάλι φαίνεται! Τώρα το τι βλέπετε εσείς , δεν είμαι σίγουρος, αλλά πάλι που το σκέφτομαι...είμαι σίγουρος! ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι ξένες Αγορές θα διορθώσουν όταν αγοράσει η παραπάνω γάτα.... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ! stay tuned with him! Μέχρι τότε εσείς οι υπόλοιποι χουφτώστε, χουφτώστε, χουφτώστε!
Η ΕΤΕ ξέρετε γιατί δεν έπεσε χθες και σήμερα παρόλο που έχανε η Φάπα το χαρτί και το χαρτί την Φάπα?
ΟΧΙΙΙΙΙ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Εχθές είχε γραφεί ενώ η ΕΤΕ ήταν λίγο πάνω από τα 16 ευρώ.. ότι τώρα (μετά από 5 μέρες πτώσης) ξέρει για ποιο λόγο πέφτει  η ΕΤΕ και θα πέσει κι άλλο όπως και πριν από 5 ημέρες (που ήξερε πάλι) είχε γράψει για ποιο λόγο είχε πάει 21,5 ευρώ και είχε δει τα χαμηλά της η ΕΤΕ!!!...λοιπόν εχθές ελάλησε:
 Φταίει η νέα διοίκηση!
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Και ξανά ερωτώ ΕΓΩ.
Μα και στα 21,5 ευρώ την ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ είχε η ΕΤΕ, γιατί τότε δεν έβλεπε την ΕΤΕ για κάτω και πανηγύριζε για το πάνω?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η απάντηση ήρθε από την αγορά σε 1 (μία) ναι σε ΜΙΑ μέρα.... η ΕΤΕ έδωσε 1 ευρώ μέσα στην πτώση! ΑΠΑΙΚΤΟΣ! Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά ΕΓΩ τον ΔΙΑΒΑΖΩ! Αν σήμερα δεν γράψει κάτι για ΕΤΕ θα πέσει μάπα, διότι θα περιμένει να ανέβει κι άλλο για να γράψει....οπότε θα πέσει ΦΑΠΑ!!!


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ:

Όλα τα περιεχόμενα των γραπτών στο Ιστολόγιο και στα σχόλια, αποτελούν προσωπικές απόψεις της ιντερνετικής φιγούρας που τα γράφει και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι εκφράζουν την ανθρώπινη οντότητα που κρύβεται πίσω από αυτή την φιγούρα. Προβλέψεις για μετοχές η την πορεία χρηματιστηριακών δεικτών με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την επίσημη άποψη της ιστοσελίδας www.stockstradamos.blogspot.com και του ιδιοκτήτη της . Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ' όψιν σας ότι οι τυχόν προτάσεις δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελούν προτάσεις αγοράς, πώλησης ή διακράτησης τίτλων και στο φέροντα τη πρόταση σε καμία περίπτωση δε μπορείτε να καταλογίσετε οποιαδήποτε ευθύνη. Επομένως, καμία αγορά, πώληση και εν γένει επένδυση δεν πρέπει να γίνεται βάση των γραφομένων στις σελίδες του www.stockstradamos.blogspot.com. Οι επενδύσεις σας θα πρέπει να αποτελούν αποτέλεσμα μελέτης των οικονομικών στοιχείων των εταιριών, της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας, των τυχών αποτελεσμάτων της προσωπικής σας ανάλυσης καθώς επίσης και να γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με την Χρηματιστηριακή σας εταιρία. Επίσης δέχεστε ότι όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στον παρόν ιστότοπο είναι φανταστικά. Η οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας www.stockstradamos.blogspot.com συνεπάγεται ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τούς όρους χρήσης .