Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010

Τα εύκολα κέρδη πέρασαν κι ΕΣΥ διάβαζες τους STRAKA STRUKES

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ:
Όλα τα περιεχόμενα των γραπτών στο Ιστολόγιο και στα σχόλια, αποτελούν προσωπικές απόψεις της ιντερνετικής φιγούρας που τα γράφει και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι εκφράζουν την ανθρώπινη οντότητα που κρύβεται πίσω από αυτή την φιγούρα. Προβλέψεις για μετοχές η την πορεία χρηματιστηριακών δεικτών με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την επίσημη άποψη της ιστοσελίδας www.stockstradamos.blogspot.com και του ιδιοκτήτη της . Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ' όψιν σας ότι οι τυχόν προτάσεις δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελούν προτάσεις αγοράς, πώλησης ή διακράτησης τίτλων και στο φέροντα τη πρόταση σε καμία περίπτωση δε μπορείτε να καταλογίσετε οποιαδήποτε ευθύνη. Επομένως, καμία αγορά, πώληση και εν γένει επένδυση δεν πρέπει να γίνεται βάση των γραφομένων στις σελίδες του www.stockstradamos.blogspot.com. Οι επενδύσεις σας θα πρέπει να αποτελούν αποτέλεσμα μελέτης των οικονομικών στοιχείων των εταιριών, της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας, των τυχών αποτελεσμάτων της προσωπικής σας ανάλυσης καθώς επίσης και να γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με την Χρηματιστηριακή σας εταιρία. Επίσης δέχεστε ότι όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στον παρόν ιστότοπο είναι φανταστικά. Η οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας www.stockstradamos.blogspot.com συνεπάγεται ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τούς όρους χρήσης .

Βρε τι είναι ετούτοι!


Το ΧΑΑ έχει ήδη γύρει καρα νότια (κοίτα διάγραμμα-κάνε κλικ πάνω του για μεγέθυνση-) και οι προβατοενημερωτές λένε ότι αν έρθει διόρθωση στο ΧΑΑ τα σενάρια είναι:
1. #$^΅#^Ε$^$Δ^%Ρ^&#Σ%^$#%Ω΅ΣΓΕ$Ε$
2. ΓΦΣΔΕΤΡ΅#Σ%^Ε$^%^%΅^Ε$#%΅%:@#$
3. #$%^WTV^$%&SE%^R&E^BDFGGFHDRE
Επίσης έχουν τα ΤΟΥΒΛΑ άποψη και για τις ξένες αγορές... (εδώ και 3 μήνες) λένε εεεε που θα πάει θα διορθώσουν ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Δυστυχώς που τελειώσαν ΙΕΚ και ξέρουν γραφή και ππαρασύρουν πρόβατα, αν και τώρα τελευταία αυτά που γράφουν ούτε τα πρόβατά που τους διαβάζουν πλέον τα καταλαβαίνουν. Να φανταστείτε προτείνουν χιλιάδες χαρτιά σε ονερικά site τύπου Galactical.gr, σε ονειρικές εφημερίδες τύπου THE LAST CENTS και σε ονειρικά χαρτοφυλάκια και η απόδοσή τους είναι μικρότερη από το Χρηματιστήριο της Τζαμάικας! όποιος δεν ξέρει πόση απόδοση είχε το Χρηματιστήριο της Τζαμάικας την προηγούμενη χρονιά τότε: ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑ η διόρθωση ήρθε στην Ελλάδα (παρόλο που δεν ήρθε ποτέ ΑΝΟΔΟΣ στο ΧΑΑ) και σας έπιασε στον ύπνο παρόλο που είχατε να παρακολουθείτε 10 χαρτιά (γιατί τόσα ανέβαιναν και φυσικά δεν είχατε) και όχι το ΧΑΑ! Τι αναρωτιέστε ε ΠΡΟΒΑΤΑ αν έρθει διόρθωση και τι θα κάνετε. Αυτό που ζείτε εδώ και 3 μήνες μέχρι σήμερα τι είναι ΑΝΟΔΟΣ? ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
ΠΡΟΒΑΤΑ ετοιμαστείτε θα σας δώσω ένα χαρτί από Αμερική κι ένα από Ελλάδα. Στο μεν πρώτο θα γίνει χαμός διότι έχει αξία στο δε δεύτερο έχω εντοπίσει μερικούς τσάμπα μάγκες που μπαίνουν, διότι η Ελλάδα είναι γεμάτη τσάμπα μάγκες και STRAKA STRUKES! Τέλος επειδή σας αρέσει να είστε στην τσίτα σας γράφω ότι το ένα χαρτί έχει σχέση με τον χώρο των επενδύσεων και το δεύτερο έχει κάτι άδειες στα χέρια του. Η συνέχεια αργά και stockstradamika!