Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010

ΧΑΑ<τραπεζών> = η ΧΑρά Αγνοείται .....Νο 1.243.546

Εχθές διάβαζα στο φανταστικό galactical :
 Τι είναι ποιο κοντά οι 1201 ή 3003 μονάδες για το ΧΑΑ?
Και φυσικά ο γνωστός ονειρικός Αρλεκίνος  απαντούσε μα φυσικά οι 3003 μονάδες!!!! ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 

Με τι θα πάει ο ΓΔ στις 3003 μονάδες βρε κατσαρόλα (από το ξερόλα) με τις Τράπεζες? ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑ Βρε ονειρικοί προβατοενημερωτές απόφοιτοι των ΙΕΚ δεν βλέπετε ότι η ΕΤΕ έχει για πλάκα τα 12 ευρώ (σε βραχύ επίπεδο) και αν η ΕΤΕ πάει στα 12 ποιος θα ανεβάσει τον δείκτη ο ΟΤΕ που τον έχουν μπαουλιάσει όλοι οι ΑΜΠΑΛΟΙ και οι ΑΧΑΡΤΟΙ (είτε επειδή πούλησαν νωρίς είτε επειδή δεν αγόρασαν όταν έπρεπε) της προηγούμενης ανόδου?
Μπράβο άπαιχτα ψιμάρια μου πουλήσατε ΕΤΕ στα 28 την οποία είχατε τελευταία φορά αγοράσει στα 30 ευρώ στο δρόμο προς τα 9 στη συνέχεια την αγοράσατε στα 25 την πουλήσατε στα 20 την αγοράσατε στα 18 την πουλήσατε στα 16 την αγοράσατε στα 16 θα την πουλήσετε στα 12 θα την αγοράσετε στα 11 θα την πουλήσετε στα 9 θα την αγοράσετε στα 9 θα την πουλήσετε στα 9,1 θα την αγοράσετε στα 9,3 θα την πουλήσετε στα 7 και στο τέλος θα σας μείνει ότι σας άφησε ο Λαναράς.... τρίχες! ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Βέβαια τα ψιμάρια που ήθελαν να ξεχωρίσουν πούλησαν ΕΤΕ με τρελή χασούρα κάπου πριν τα 20 και τα κάνανε ΟΤΕ στα 13 με 14 ευρώ.... Ε λοιπόν σας έχω ΝΕΑ κακά: καλύτερα να σε βάλει ο Ακρίτας (να θυμηθούμαι και τον maniaco να γελάσουμε πολύ) ένα ευρώ μέσα παρά ο ΟΤΕ μισό ευρώ μέσα...καληνύχτα ζωή στην δεύτερη περίπτωση!
Ψιμάρια ξυπνήστε το μεγαλύτερο ξεφόρτωμα που έγινε σε Τράπεζες στην Ελλάδα ΔΕΝ έγινε σε όλο τον κόσμο ποτέ. Το ξεφόρτωμα εδώ είναι για σεμινάριο. Είναι δυνατόν προβατοενημερωτές των ΙΕΚ αλλά και ρακένδυτοι επενδυτές της καρπαζιάς να πιστεύεται ότι μπορεί να πάει ο δείκτης 3003 μονάδες όταν η ΕΤΕ μέσα στην κρίση πριν 1 χρόνο είχε κάτω από 20 ευρώ και τώρα που μας λένε ότι τελείωσε η κρίση (αλήθεια η ψέματα δεν το εξετάζουμε) είναι πάλι κάτω από τα 20 ευρώ και με αύξηση κεφαλαίου 1,2 δις ευρώ και 400 ζεστά εκατομύρια ως δανειακή ενίσχυση από τον άλλο μπατίρι που λέγεται Ελληνικό κράτος (το κ μικρό).  Είναι δυνατόν  ιμιτασιόν απόγοινοι του Σεβάχ του Θαλασσινού να πιστεύετε ότι η ΕΤΕ των πέντε θαλασσών και των έξι βραχονησίδων θα οδηγήσει τον Τραπεζοκεντρικό Γενικό Δείκτη του ΧΑΑ στις 3003 μονάδες όταν η ΕΤΕ που παρουσίαζε "κέρδη" μέσα στην κρίση δεν έχει επιστρέψει ακόμα τα 400 εκατομμύρια στο κράτος τώρα που τελείωσε η κρίση παγκοσμίως και το Ελληνικό κράτος έχει πρόβλημα ?

Είναι δυνατόν ονειρικοί προβατοενημερωτές της   nothing land να γράφετε με τόση σιγουριά ότι οι Τράπεζες πέφτουν διότι τους φταίει το κράτος της  nothing land και όχι οι ίδιοι οι Φραπεζίτες ναι ναι Φραπεζίτες. Δηλαδή τι νομίζατε ότι μόνο o Χτέγγος ξέρει να κάνει λαμογιές και να θησαυρίζει οι Φραπεζίτες δεν ξέρουν? ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Είναι δυνατόν να σας κοροιδεύει ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης , ο κάθε ΚωΛοΤούΜπαΣ που την μιά μέρα ενώ ο δείκτης είναι στις 2000 μονάδες βλέπει τις 3003 μονάδες (άρα αγοράστε) και την ακριβώς επόμενη ημέρα βλέπει διόρθωση αλλά δεν λέει πουλήστε και πως να πει πουλήστε ΕΤΕ στα 15 και βγάλε όταν πριν δύο εβδομάδες ο ΚωΛοΤούΜπαΣ πανηγύριζε και μακάριζε την ΕΤΕ που πήγε στα 21 ευρώ από τα 17. Πως είναι δυνατόν να σας κοροιδεύουν άνετα και καθημερινά όλοι αυτοί και να μη μπορεί να σας κοροιδέψει ο κάθε   Φραπεζίτης ? Ναι ναι Φραπεζίτης !!! Είναι δυνατόν να ξέρετε για ποιο λόγο έχει υποαποδώσει το ΧΑΑ σε σχέση με τα ξένα? Ξέρατε ποτέ την αλήθεια είτε στην πτώση είτε στην άνοδο  πεντακόσια χρόνια που υπάρχουν χρηματιστήρια? Είναι δυνατόν να πιστεύεται ότι τώρα είναι διαφορετικά και ότι τόσες φορές που δεν ξέρατε ήταν τυχαίο? Είναι δυνατόν...?
ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ!!!


 
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ:

Όλα τα περιεχόμενα των γραπτών στο Ιστολόγιο και στα σχόλια, αποτελούν προσωπικές απόψεις της ιντερνετικής φιγούρας που τα γράφει και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι εκφράζουν την ανθρώπινη οντότητα που κρύβεται πίσω από αυτή την φιγούρα. Προβλέψεις για μετοχές η την πορεία χρηματιστηριακών δεικτών με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την επίσημη άποψη της ιστοσελίδας www.stockstradamos.blogspot.com και του ιδιοκτήτη της . Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ' όψιν σας ότι οι τυχόν προτάσεις δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελούν προτάσεις αγοράς, πώλησης ή διακράτησης τίτλων και στο φέροντα τη πρόταση σε καμία περίπτωση δε μπορείτε να καταλογίσετε οποιαδήποτε ευθύνη. Επομένως, καμία αγορά, πώληση και εν γένει επένδυση δεν πρέπει να γίνεται βάση των γραφομένων στις σελίδες του www.stockstradamos.blogspot.com. Οι επενδύσεις σας θα πρέπει να αποτελούν αποτέλεσμα μελέτης των οικονομικών στοιχείων των εταιριών, της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας, των τυχών αποτελεσμάτων της προσωπικής σας ανάλυσης καθώς επίσης και να γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με την Χρηματιστηριακή σας εταιρία. Επίσης δέχεστε ότι όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στον παρόν ιστότοπο είναι φανταστικά. Η οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας www.stockstradamos.blogspot.com συνεπάγεται ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τούς όρους χρήσης .