Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Πρόβατα λοβοτομημένα τι κάνετε βελάζετε?

Όλα τα περιεχόμενα των γραπτών στο Ιστολόγιο και στα σχόλια, αποτελούν προσωπικές απόψεις της ιντερνετικής φιγούρας που τα γράφει και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι εκφράζουν την ανθρώπινη οντότητα που κρύβεται πίσω από αυτή την φιγούρα. Προβλέψεις για μετοχές η την πορεία χρηματιστηριακών δεικτών με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την επίσημη άποψη της ιστοσελίδας www.stockstradamos.blogspot.com και του ιδιοκτήτη της . Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ' όψιν σας ότι οι τυχόν προτάσεις δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελούν προτάσεις αγοράς, πώλησης ή διακράτησης τίτλων και στο φέροντα τη πρόταση σε καμία περίπτωση δε μπορείτε να καταλογίσετε οποιαδήποτε ευθύνη. Επομένως, καμία αγορά, πώληση και εν γένει επένδυση δεν πρέπει να γίνεται βάση των γραφομένων στις σελίδες του www.stockstradamos.blogspot.com. Οι επενδύσεις σας θα πρέπει να αποτελούν αποτέλεσμα μελέτης των οικονομικών στοιχείων των εταιριών, της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας, των τυχών αποτελεσμάτων της προσωπικής σας ανάλυσης καθώς επίσης και να γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με την Χρηματιστηριακή σας εταιρία. Επίσης δέχεστε ότι όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στον παρόν ιστότοπο είναι φανταστικά. Η οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας www.stockstradamos.blogspot.com συνεπάγεται ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τούς όρους χρήσης .

Ψιμάρια ολκής, δυστυχώς όταν σας έλεγα ξεχάστε τις Τράπεζες Παγκοσμίως γελούσατε. Συνεχίστε, αν μπορείτε και αν σας έμεινε σάλιο. Συνεχίστε να διαβάζετε τον ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ που έκανε και πλάκα που είναι πιο κοντά η ΕΤΕ στα 13 ή στα 33 όταν ήταν στα 28 ευρώ. Για να μην σας θυμίσω ψιμάρια το τι μπούρδες σας έγραφε για bull market και straka strukes.
Βέβαια έχω κάνει κι ΕΓΩ ένα λάθος, το παραδέχομαι! Ποιοοοοοοοοοοοοοοοοο? Μα φυσικά το παρακάτω:
1ΕΤΕ + 1ΑΛΦΑ + 1ΠΕΙΡ + + ΕΥΡΩΒ+ (1ΜΑΡΦΒ+ 1ΜΙΓ) = 10 ευρώ
Γελάτεεεεεεεεεεε! Ηλίθιοι όπως πάντα. Το λάθος δεν έιναι εκεί που φαντάζεστε ΖΩΑ. Διαβάστε την διόρθωση:
1ΕΤΕ + 1ΑΛΦΑ + 1ΠΕΙΡ + 1ΕΥΡΩΒ+ (1ΜΑΡΦΒ+ 1ΜΙΓ) + 1ΑΤΕ + 1ΑΣΠΤ+ 1ΓΤΕ   = 10 ευρώ

Τίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????????
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Το Τραπεζοκεντρικό ΧΑΑ ξεχάστε το, μπορείτε να ασχοληθείτε με το υπόλοιπο ΧΑΑ αυτό που έχει εταιρείες που θα χτυπηθούν μεν από την κρίση ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ. Οι Τράπεζες είναι στο δρόμο για το μόνιμο ΜΗΔΕΝ. Δεν σας γράφω άλλα γιατί σας βαρέθηκα, αλλά και γιατί είμαι εξωτερικό. Σας έχω αφήσει τον frapeziti αν και αυτός αν συνεχίσει το πιθανότερο είναι να μου τον μαγαρίσετε, οπότε ΑΝΤΙΟ κι αυτός.
Τέλος πάμε το άσμα που πρώτος ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ έγραψα:
Yes we can without bank's